Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jakub Bańczyk (1804 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qantan napisał:

scorpio 2,9 z roku 1986...ładny wiek..zero problemów na przeglądach..nawet tu nim przyjechałem i bujałem się.wrócił do polski a nowy właściciel od 3-ch lat go chwali i mówi że nie miał lepszego auta...

to bardzo możliwe, że w białostockim przy białoruskiej granicy nie mieli lepszych samochodów niż ford rocznik 1986
ja w to wierzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
tommyplee w czym jest problem ażeby zrobić EU miesiąc wcześniej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
qantan napisał:

scorpio 2,9 z roku 1986...ładny wiek..zero problemów na przeglądach..nawet tu nim przyjechałem i bujałem się.wrócił do polski a nowy właściciel od 3-ch lat go chwali i mówi że nie miał lepszego auta...

to bardzo możliwe, że w białostockim przy białoruskiej granicy nie mieli lepszych samochodów niż ford rocznik 1986
ja w to wierzę

a co może saab jest lepszy??
stasiu napij się ciepłej wódki i zagryz ogórkiem pseudo HAMERYKAŃCU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
qantan napisał:

saab jest duzo lepszy od innych aut.... GM go wykonczyl bo zaczal w nich montowac swoje badziewne czesci... a potem jeszcze silniki diesla... saab t tylko benzyniak... i wlasciwie to tylko turbinka... yhm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
qantan napisał:
tommyplee w czym jest problem ażeby zrobić EU miesiąc wcześniej??

wymaga kilku napraw, sam naprawiam ale teraz akurat nie mam za bardzo jak.
dzwoniłem dzisiaj do Vegvesen, jest szansa na zgodę żeby zrobić EU w polsce, właśnie piszę e-mail.
zobaczymy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Nowicjusz
Co ty bredzisz ,niemieckie takie dobre Akurat siedze w tej marce das beste oder nicht ,wtajemniczeni wiedza co to za marka
nowy model niecale 100 000 km silnik do wymiany posypany razrzad zeby bylo ciekawiej lancuch
nowy model 30 000 km skrzynia biegow wyje, lozyska uszkodzone skrzynia do wymiany
nowy model wtryskiwacze nagminnie ciekna ,zacieraja sie ,
60 000 pompy wody wycieki, lub uszczelka pod kolektorem , bi turbo i cala masa Sorry ale to nie jest ordnung ,oczywiscie kazdy ma prawo do swoich przekonan ale mysle ze jak nie stoja samochody na podworku na F to znaczy ze chyba klepiesz tylko te niemieckie A das auto ma spora liste powtarzajacych sie usterek . Zgadzam sie ze Hondzina jest okay ,japajce zrobily dobry produkt
Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
JLK21 napisał:
qantan napisał:

saab jest duzo lepszy od innych aut.... GM go wykonczyl bo zaczal w nich montowac swoje badziewne czesci... a potem jeszcze silniki diesla... saab t tylko benzyniak... i wlasciwie to tylko turbinka... yhm

JLK21 ja akurat miałem sabinkę z 2-u litrowym silnikem na bezynkę a nie traktora....może miałem pecha ..napewno zraziłem sie do tej marki i obiecałem sobie że nigdy więcej.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok